Cleaning Depot push-to-call
Тел: +359 884 92 44 49 Имейл: office@cleaningdepot.net

Доставяме до Гърция и Румъния в рамките на 2 дни

Работно време (GMT +03:00): Понеделник - Петък от 09:00 до 17:30

Какво е еднодискова машина?

еднодискова машина

Еднодискова машина – какво представлява?

Еднодисковите машини правят почистването на всякакви подови настилки бързо и лесно. Те са ефективни дори и при почистването на неравни повърхности с минимални усилия от страна на оператора.

Една еднодискова машина може да се окомплектова с различни приставки, което ги прави изключително полезни в професионалното почистване и поддръжка на твърди и меки подови настилки. Окомплектовани с резервоар за почистващ разтвор и твърда четка се използват за измиване на твърди подови настилки като гранитогрес, теракот, мрамор, шлайфан бетон и др. При окомплектовка с резервоар и мека четка еднодиковите машини се използват за измиване на ПВЦ настилки или изпиране на текстилни поводи покрития като килими и мокети.

Приложение на еднодисковите машини

Еднодисковите машини се използват за основно почистване и с тях не може да се вакуумира отработения разтвор от настилката била тя твърда или мека. За да почистването да е завършено, отработения разтвор се вакуумира с праховодосмукачка с подходящ вакуум накрайник.

Еднодисковите машини могат да се използват за шлайфане и полиране на твърди подови настилки. За целта те се окомплектоват с държач за абразивен диск  и подходящ абразивен диск /пад/. Падовете са различен цвят, който определя колко абразивни частици съдържат на квадратен сантиметър. Черният пад е най-твърд и най-силно абразивен. Белият пад е най-мек и се използва само за полиране.  Предлагат се черни, кафяви, зелени, сини, червени и бели падове.

Всяка еднодискова машина може да се използва и за безпрахово циклене на паркет.

За целта е небходимо машината да бъде окомплектована с прахосмукачка, която се поставя на мястото на резервоара и държач за шкурка. Маркучът на прахосмукачката се прикачва към основата на машината, за да улавя дървени частици. Към основата на машината може да се прикачи и допълнителна тежест от 10 кг. За да улесни цикленето и машината по-лесно да се справя с неравностите на настилката.

Еднодисковата машина е мултифинкционална машина. Тя широко се използва в професионалното почистване за миене, пране, шлайфане и полиране на подови настилки.

Избор на еднодискова машина

Изберете качествено почистване с машина за подове от световния производител Numatic International. Серията HFM на еднодискови машини включва четири модела с различни скорости: 150, 230, 300 и 450 оборота в минута. Еднодисковите машини са:

• оборудвани с електро-мотор 1500 W, който позволява работа с висока скорост и с допълнителена тежест

• налична зъбна предавка

• NuLoc2 система за закрепване на пада към пад държача, която не позволява изместването му по време на работа

• автоматичен контрол на въртящия момент

• регулируема дръжка за удобство при експлоатация

Разгледайте моделите по-долу в нашия електронен магазин.

За информация: +359 884 92 44 49

Нашите партньори

Защо cleaningdepot.net?

Гаранция за качество

Ръководството на дружеството провежда политика на удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиентите по отношение на номенклатура, количество, срок на доставка и качество на предлаганите артикули.

Сервиз

КАМАК ЕООД разполага с добре оборудвана сервизна база и квалифициран инженерен екип. За всички закупени машини осигуряваме гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване и своевременна доставка на резервни части и консумативи.

Промоции и намаления

Пазарувайте и спестявайте възползвайки се от нашите месечни промоционални предложения.

Полезни статии

еднодискова машина

Какво е еднодискова машина?

Еднодискова машина – какво представлява? Еднодисковите машини правят почистването на всякакви подови настилки бързо и лесно. Те са ефективни дори и при почистването на неравни повърхности с минимални усилия от страна на оператора. Една еднодискова машина може да се окомплектова с различни приставки, което ги прави изключително полезни в професионалното почистване и поддръжка на твърди […]

Вижте повече
почистващата техника

Технологиите на XXI век превръщат почистването в хайтек-индустрия – Част 2

Развитието на почистващата техника Метлата не се предава Повечето от клиентите за почистващата техника са професионалисти в индустрията. Това е логично: оборудването е скъпо, трябва да го използвате със знание и опит. Но дори и при тях процесът на почистване не е напълно механизиран: метли и парцали все още са в действие, въпреки че е […]

Вижте повече
професионално почистване

Технологиите на XXI век превръщат почистването в хайтек-индустрия – Част 1

Тенденции в развитието на индустрията за професионално почистване Може би светът не става по-добър, но със сигурност става по-чист. Стремежът  за поддържане на градовете и сградите чисти стимулира развитието на почистващата индустрия и води до бързото нарастване на реализираните обороти. Иновативни машини за почистване ще заменят чистачката с метлата. Нейната работа  ще се извършва от […]

Вижте повече
Видове прахосмукачки

Видове прахосмукачки

Голямо разнообразие от прахосмукачки се предлага днес. Днес във всеки дом има прахосмукачка. Фирмите производители на прахосмукачки предлагат огромно разнообразие от видове прахосмукачки с всякакви форми, цветове, функционалност и технически характеристики. Понякога е трудно да се ориентирате в такова разнообразие и да изберете правилния модел. Ето защо, съветваме тези, които ще купуват нова прахосмукачка да […]

Вижте повече
Индустриална прахосмукачка

Индустриална прахосмукачка: устройство и характеристики

Индустриална прахосмукачка – за какво служи? Ако обикновената битова прахосмукачка е подходяща за почистване на къща или апартамент, то за строителни обекти и селскостопански съоръжения изискванията за чистота биват напълно различни. В допълнение към обикновения прах и мръсотия, тук се включва отстраняване на по-големи отпадъци, а също и течности. Например дървени остатъци, стърготини, цимент, пясък, […]

Вижте повече
професионална прахосмукачка

Как да изберем професионална прахосмукачка

Професионална прахосмукачка В процеса на работа на строителна площадка и по време на ремонт, в производството и в работилниците, често се събират много на брой малки отпадъци. И тези боклуци  трябва да бъдат премахнати. За да поддържате чистота, Вие се нуждаете от професионална прахосмукачка. При избера на мощно устройство и за да не плащате излишно […]

Вижте повече