Ароматизатори

Показване на 3 резултата

Ароматизатори-продукти, които дълготрайно премахват неприятни миризми

Използването на ароматизаторите позволява подобряване на аромата в помещението, а също така премахва неприятните миризми. Всеки аромат има свое свойство, а някои имат и благоприятен ефект върху цялостното психично здраве на човека.

Какво са ароматизаторите?

Ароматизаторите представляват удобен и практичен начин за освежаване на въздуха в помещението, което изполвате ежедневно.  Те служат за неутрализиране на неприятните миризми, разпръсквайки приятен аромат с цел освежаване на помещенията.

ароматизатори

Къде се използват ароматизаторите?

Ароматизаторите и освежителите за въздух са подходящи за затворени помещения. Използват се в различни области, като санитарни помещения, автомобили, шкафове за обувки, гардероби, както и всяка стая, която бихте искали да придобие ароматна нотка.

Ароматизаторите за писоар на cleaningdepot.net са лесни за поставяне. Предлагат се в различни цветове и редица различни аромати, като лавандула, лимонова трева, борово дърво, чист памук и др. Дълготрайно премахват неприятните миризми, с продължителност на действие до 30 дни. Те предпазват от запушване и намаляват времето за почистване на писоара.

Изберете лесно и бързо подходящия за Вас и Вашия дом ароматизатор в онлайн магазина на Cleaningdepot.net.

Предимства на ароматизаторите:

Основна цел на ароматизаторитеЛесен начин за неутрализиране на нежелани миризми и ароматизиране на помещения
Ароматизаторите са подходящи за Бани и тоалетни
Действие на нашите ароматизаториДълготрайно премахва нежелания аромат, улеснява почистването и предпазва писоара от запушване
 Видове ароматиРазнообразие от аромати – ягода и лимон, лимонова трева, борово дърво и др.