ЕКСТРАКТОРИ

Показване на 4 резултата

Екстрактори

Професионални екстрактори от cleaningdepot.net

Екстракторите са машини за изпиране на меки подови настилки, тапицерии и матраци. Намират широко приложение в почистването на килими, мокети, тапицерии, купета на автомобили, кабини на камиони, седалки в автобуси. Използват се за основно почистване на дома, в офиси, хотели, автомивки, ресторанти, киносалони.

Екстрактори – характеристика

Екстракторите са оборудвани с помпа и вакуум мотор, резервоар за почистващ разтвор и казан за мръсна вода. Помпата засмуква почистващия разтвор от резервора на машина и го впръсква под налягане върху почистваната повърхност, а вкакуум моторът засмуква замърсяванията и ги вкарва в казана за мръсна вода.

Екстракторите са окоплектовани с накрайник за пране на тапицерии. Както и накрайник за пране на меки подови настилки. Накрайниците за пране на повечето екстрактори са проектирани така, че впръскването и вакуумирането да стават почти едновременно. При силни и упорити замърсявания, можете да напръскате повърхността и да оставите почистващият препарат да подейства за известно време. След това да вакуумирате повърхността. Почистваната повърхност остава леко влажна.

👉 При пране на текстилни покрития с екстрактор се използват бързо действащи препарати с контролирано разпенване. Комбинацията от качествен, професионален екстрактор и качествен препарат осигурява максимален резултат при минимално усилие. Това оставя повърхностите чисти, с освежени цветове и приятно ароматизирани.

Употреба на екстракторите за твърди подове

Екстракторите могат да се използват за измиване на твърди подови настилки с малки квадратури посредством допълнителна приставка, която се поставя на накрайника за пране на подови покрития.

👉 Подходящо окомплектован, екстракторът може да се използва само като прахосмукачка или като праховодосмукачка. С допълнителна окомплектовка от текстилен филтър и подходящи четки, екстракторът може да се използва само като прахосмукачка за вакуумиране на прах и сухи замърсявания. Екстрактотър, окомплектован с накрайник за мокро вакуумиране, може да се използва и като праховодосмукачка за събиране на малки количества течности от различни повърхности.

👉 Екстракторът е многофункционална машина за почистване, която намира широко приложение в секторите професионално почистване, фасилити мениджмънт, битово почистване, транспорт, почистване на автомобила, обществено хранене.