ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА IPC PULEX

Показване на 9 резултата

Инструменти за почистване на стъкла IPC Pulex

Инструменти за почистване на стъкла IPC Pulex

Инструменти за почистване на стъкла IPC Pulex от cleaningdepot.net.

Качествените инструменти за почистване на стъкла са незаменими в професионалното и домашно почистване на стъкла.

Професионалните инструменти за стъкла на IPC Pulex правят миенето на прозорци безопасно и лесно. Правилно подбраните инструменти дават възможно за бързо и качествено почистване на прозорци с всякаква форма и размери независимо от това дали се отварят или не и на каква височина се намират.

Професионалните инструменти за стъкла IPC Pulex

Прифесионалните инструменти за стъкла могат да се чупят под определен ъгъл, което улеснява измиването на неотваряеми и труднодостъпно прозорци. Предлагат се телескопични дръжки с различни дължини, което прави измиването на високите или широки неотварями прозорци лесно и безопасно. Няма да се налага да се навеждате навън или да използвате стълби. Инструментите за измиване на стъкла могат да се „заключват” към върха на телескопичната дръжка, за да не изпаднат по време на работа и да се повредят или да наранят случайно преминаващ човек.

Гумените лайсни за обиране на водата от стъклото са изработени от естествен каучик или силикон. Движат се лесно по повърхността и не оставят следи когато се използват с професионални препарати на амонячна или алкохолна основа.

IPC Pulex Уреди за почистване на стъкла

Професионалните инструменти за почистване на стъкла са изработени от алуминий, което ги прави леки и удобни за работа.

Професионално почистените прозорци правят сградите „усмихнати” и допринасят за ведрото настоение на хората живеещи или работещи в тях.

Инструменти за почистване на стъкла За да постигнете добри резултати, трябва да имате подходящите инструменти за почистване на стъкла. 
Стъклочистачка Ако имате прозорци с много стъкла, стъклочистачката е чудесен инструмент за премахване на вода от вашите прозорци. Преди да купите чистачката, измерете стъклото, преди да купите чистачката, за да сте сигурни, че ще се побере вътре. Размерът на чистачката зависи от размера на прозореца. 
Стъклочистачка с моп в едно Този инструмент изглежда много подобен на стъклочистачката. Вместо гумена лента, тя има глава за почистване, която ви позволява да намокрите прозореца, за да навлажнете парченца мръсотия и остатъци, които могат да се залепят върху стъклото. 
Инструменти за почистване на стъкла – гъба Голямата гъба е чудесен инструмент за почистване на стъкла за навлизане в ъглите, за да премахнете останалите замърсявания. Тя също така задържа много вода, което намалява необходимостта непрекъснато да се потапя в кофата.
Микрофибърни кърпи Меките кърпи без власинки са чудесни за изсушаване на всички последни петна по прозорците ви, които може да са останали от чистачката.