ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА IPC PULEX

Показване на 9 резултата

Инструменти за почистване на стъкла IPC Pulex

Инструменти за почистване на стъкла IPC Pulex от cleaningdepot.net.

Качествените инструменти за почистване на стъкла са незаменими в професионалното и домашно почистване на стъкла.

Професионалните инструменти за стъкла правят миенето на прозорци безопасно и лесно. Правилно подбраните инструменти дават възможно за бързо и качествено почистване на прозорци с всякаква форма и размери независимо от това дали се отварят или не и на каква височина се намират.

Прифесионалните инструменти за стъкла

Прифесионалните инструменти за стъкла могат да се чупят под определен ъгъл, което улеснява измиването на неотваряеми и труднодостъпно прозорци. Предлагат се телескопични дръжки с различни дължини, което прави измиването на високите или широки неотварями прозорци лесно и безопасно. Няма да се налага да се навеждате навън или да използвате стълби. Инструментите за измиване на стъкла могат да се „заключват” към върха на телескопичната дръжка, за да не изпаднат по време на работа и да се повредят или да наранят случайно преминаващ човек.

Гумените лайсни за обиране на водата от стъклото са изработени от естествен каучик или силикон. Движат се лесно по повърхността и не оставят следи когато се използват с професионални препарати на амонячна или алкохолна основа.

Професионалните инструменти за почистване на стъкла са изработени от алуминий, което ги прави леки и удобни за работа.

Професионално почистените прозорци правят сградите „усмихнати” и допринасят за ведрото настоение на хората живеещи или рабитещи в тях.