ПРАХОСМУКАЧКИ

Показване на 8 резултата

Професионални прахосмукачки

Мощни и здрави прахосмукачки от cleaningdepot.net!

Професионални прахосмукачки на топ брандовете SOTECO и NUMATIC. Тези прахосмукачки са много надеждни, тихи и с лесно обслужване. При поръчка от магазина ни те пристигат окомплектовани с всички необходими накрайници за сухо почистване на твърди и меки настилки в частни домове, офиси, хотели, болници, клиники, училища, детски градини и т.н.

Професионалните прахосмукачки се различават от обикновените.

Ето няколко техни характеристики:

 • Нашите прахосмукачки са много по-мощни
 • Имат по-голям капацитет на работа и обем на резервоара
 • Турбината на тези прахосмукачки е значително по-устойчива и силна
 • Подходящи са за силно замърсени индустриални подове и по-едри боклуци
 • професионални прахосмукачки

  Видове професионални прахосмукачки

  1. Прахосмукачки за хотели
  2. Прахосмукачки за автомивки
  3. Прахосмукачки за камини
  4. Такива за строителни отпадъци
  5. Прахосмукачки за сухо и мокро почистване

  Top Seller: Прахосмукачка Henry

  Изключително надеждни, тихи и с лесно обслужване. Окомплектовани с всички необходими накрайници за сухо почистване на твърди и меки настилки в частни домове, офиси, хотели, болници, клиники, училища, детски градини и т.н.

  Професионални прахосмукачки за хотели

  Професионалните прахосмукачки са подходящи за почистване на хотели и офиси. Предлагат се с богат асортимент от накрайници и аксесоари. Това ги прави достъпни и до най-тесните места. Издръжливостта на уредите е гарантирана.

  Те могат да почистят големи пространства за кратко време, защото са мощни. Могат да се използват в големите хотели с многобройни стаи, както и за общите пространства като лоби, ресторант, фоайе, входове и приемни. Работят безшумно и не смущават посетителите. Подходящи за всякакво подово покритие както за килими и мокети, така и за твърди повърхности. Лесни за управление, мобилни, леки, икономически ефективни и с отлични технически характеристики.

  Уреди за почистване на индустриални отпадъци

  Индустриалните прахосмукачки извършват сухо и мокро почистване. Те притежават по-голяма мощност от останалите и могат да работят дълго време без прекъсване. Имат висока смукателна мощност, която им позволява почти непрекъсната работа. Те са подходящи за почистване както на фин прах, така и на по-големи отпадъци, генерирани от строителството, хранително-вкусовата промишленост и автомобилната индустрия.

  Освен големи количества прах, професионалните прахосмукачки могат да отстранят и течни замърсявания. Филтърът им е издръжлив и на практика може да не бъде сменян. Индустриалните прахосмукачки предоставят оптимални решения за много области на приложения, където високата мощност е от значение.

  Накрайниците и аксесоарите, с които се предлагат дават възможност за почистване и на по-трудно достъпни места. Лесни за поддръжка и използване.

  Ако искате да разгледате нашите екстрактори, натиснете тук!

  Професионални прахосмукачки от Cleaning-depot Soteco | Newmatic
  Вместимост на резервоара Най-малкия е между 9 и 62 литра
  Видове прахосмукачки Професионални прахосмукачки за сухо и мокро почистване на всякакви повърхности
  Прахосмукачките са подходящи за Твърди и меки настилки в апартаменти, офиси, хотели, къщи за гости, медицински заведени, търговски центрове и други 
  Най-продавана прфоесионална прахосмукачка в Европа Прахосмукачка Henry 200 с турбо четка

  Често задавани въпроси

  На кои производители предлагате професионални прахосмукачки?

  Отговор: На нашия онлайн магазин ще откриете професионални прахосмукачки на световни марки като: Soteco и Newmatic. Това са брандове с дългогодишен опит и история и доказана ефикасност!

  Колко време се чака за доставка на прахосмукачки?

  Отговор: Стандартно извършваме доставки в рамките на 2 работни дни. Доставяме професионални прахосмукачки и други консумативи в цялата страна, като за по-малко населените места се съобразяваме с графика на куриерската фирма.

  Предлагате ли гаранционно обслужване на прахосмукачките?

  Отговор: Да, предлагаме 2 години гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички професионални прахосмукачки, както и доставка на резервни части при необходимост.