Препарати за почистване

Показване на 1–15 от 16 резултата

Препарати за почистване

Професионалните почистващи фирми разчитат на широка гама от почистващи препарати, които отговарят на най-високи стандарти за качество. За да осигурят по-бързо и ефективно по-високо ниво на чистота, докато същевременно предоставят по-добра защита на повърхността и по-безопасна среда.

препарати за почистване

Почистващите препарати намират приложение в хотелиерския и ресторантьорския бизнес, в болници и медицински заведения. С цел предотвратяване на разпространението на инфекции, в офиси и търговски сгради за осигуряване на чиста и приветлива работна среда. Както и в учебни заведения и детски градини за осигуряване на безопасна и здравословна среда.

Почистващите препарати са основните продукти за професионално почистване

Професионалните почистващи препарати отговарят на няколко нужди:

Ефективно почистване: Почистващите препарати имат специални формули, за да разграждат и премахват широк спектър от мръсотия, петна и остатъци от различни повърхности, които не може да се отстранят само с вода или традиционни методи за почистване.

Адекватност: Различните почистващи препарати са предназначени за специфични видове повърхности и материали, което позволява на почистващия персонал да избере правилния продукт за всяко приложение, като гарантира оптимални резултати от почистването.

Безопасност: Много почистващи препарати са проектирани да бъдат нежни към повърхностите и човешката кожа. Като същевременно са ефективни срещу бактерии и други патогени, осигурявайки безопасна и здравословна среда за всички потребители.

препарати за почистване

Препаратите имат с различни свойства и приложения:

  • Детергентите са универсални почистващи препарати за различни повърхности, включително твърди подови настилки, плочки и стъкло. Те съдържат повърхностноактивни вещества, които помагат за разтваряне и отстраняване на мръсотия и петна.
  • Обезмаслителите са предназначени за премахване на маслени и мазни петна от различни повърхности и често съдържат силни химикали, които ефективно разграждат дори упорити наслагвания. 
  • Във формулите на дезинфектантите са включени активни вещества, които унищожават бактерии, вируси, гъбички  и други патогени върху различни повърхности, осигурявайки по-безопасна и по-хигиенична среда. 

Прилагани върху текстилни повърхности като килими, тапицерия и дрехи, омекотителите за тъкани помагат за премахване на мръсотия, петна и статично електричество.  Оставяйки материалите меки и свежи.

Специализираните за конкретни повърхности почистващи препарати

За мрамор, дърво, метал и стъкло. Те имат формули, които предпазват и почистват като същевременно ефективно отстраняват мръсотия и петна.

Всеки един вид може да е ароматизира с приятен аромат помещенията, както и да е произведен от биоразградими материали, които щадят околната среда.

Препаратите за професионално почистване играят ключова роля в поддържането на високи стандарти на хигиена и чистот. В различни търговски и обществени обекти. Те са специално формулирани, за да осигурят ефективно почистване и дезинфекция, справяйки се с упорити замърсявания и патогени.