Хигиенни колички

Показване на 6 резултата

Хигиенни колички: Незаменим инструмент за поддържане на чистота

Хигиенните колички са важен елемент от оборудването за професионално почистване, предлагайки мобилност и организация, които значително улесняват процеса на поддръжка на чистота в различни обекти. Тези колички са проектирани да съхраняват и транспортират разнообразие от почистващи препарати, инструменти и аксесоари, осигурявайки ефективност и продуктивност на почистващия персонал.

Хигиенните колички обикновено имат модулен дизайн, който позволява персонализиране според специфичните нужди на почистването. Различните модели са с отделения и рафтове за съхранение на почистващи препарати, кофи, мопове, четки и други инструменти.

Видове хигиенни колички

Хигиенните колички са оборудвани с колела, които осигуряват лесно придвижване и маневриране в тесни пространства, като коридори, стаи и асансьори.

Хигиенните колички са изработени от здрави и устойчиви материали, като неръждаема стомана или висококачествена пластмаса, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на ежедневната употреба и агресивните почистващи препарати.

В хигиенните колички могат да се съхраняват всички необходими почистващи материали, което повишава ефективността на работата при почистване. Същевременно съхранението на почистващи и дезинфекционни препарати отделно от боклука и отпадъците  помага за поддържане на високи стандарти на хигиена и предотвратява кръстосаното замърсяване. Дизайнът на хигиенните колички е съобразен с нуждите на почистващия персонал, предлагайки удобни дръжки и лесен достъп до различните отделения и инструменти. 

Приложение в различни сектори

Хигиенните колички намират приложение в различни сектори, включително хотелиерството, здравеопазването, търговските и офис сгради, както и в обществения транспорт. В зависимост от специфичните нужди на обекта, количките могат да бъдат оборудвани с допълнителни аксесоари като чанти за отпадъци, държачи за мопове и четки, както и различни видове кофи и контейнери.

Те позволяват на почистващия персонал лесно да организира своите консумативи за почистване, като микрофибърни кърпи, четки, препарати и други инструменти, необходими за различни задачи по почистване. Това спестява време и подобрява ефективността при изпълнение на задачите за почистване.

Материали за изработване на количките са:

Обикновено количките са изработени от издръжливи материали. Неръждаема стомана, алуминиеви сплави или пластмаса, осигуряващи дълготрайна употреба и устойчивост на износване. Повечето хигиенни колички имат множество колела за лесно движение, като някои модели включват спирачки за допълнителна стабилност и контрол.

За да се сведе до минимум физическото натоварване върху почистващия персонал, много хигиенни колички са оборудвани с регулируеми, ергономично проектирани дръжки, които осигуряват комфорт и контрол по време на работа. Като премахват необходимостта от носене на тежки консумативи за почистване на ръка, хигиенните колички помагат за намаляване на физическото натоварване на почистващия персонал. Предотвратяват наранявания и насърчавайки по-здравословна работна среда.

Хигиенни колички предлагани от Cleaning Depot:

Kофа EASY WASH с плосък моп, държач и дръжкаКомплектът е много подходящ за измиване на малки площи в дома, в магазини, офиси, ресторанти, клиники и др.
Хигиенна количка 24/9 л кофи и пресаКомпактна хигиенна количка за измиване на подови настилки в сравнително малки помещения.
Хигиенна количка 2х18 л и пресаХигиенна количка СК 770 за измиване твърди подови настилки с две кофи по 18л, преса и панер за почистващи материали.
Хигиенна количка 2х18 л кофи и сакодържателХигиенна количка за измиване на твърди подови настилки с две кофи по 18 л, преса, сакодържател за чувал 70 л и кошница за помощни материали.
Хигиенна количка 2х25 л кофи и пресаХигиенна количка с две цветно кодирани кофи по 25 л, преса за изцеждане на моп и кошница за почистващи консумативи.
Хигиенна количка със сакодържателХигиенна количка HCK716 за почистване на твърди подови настилки