Препарат за килими

Показване на 2 резултата

Препарат за килими: Кристална чистота

Създаден с грижа и внимание към вашия дом, този продукт е идеалното решение за почистване и освежаване на килимите.

Основни характеристики:

  1.  Формула – Нашият препарат съдържа активни съставки, които ефективно разграждат и отстраняват  най-упоритите петна от килимите. Без значение дали става въпрос за кафе, вино или мазни петна.
  2. Нежен към влакната – Въпреки мощната си формула, препаратът е щадящ към тъканите на вашите килими. Запазва техния цвят и текстура, като ги прави меки и пухкави на допир.
  3. Свеж аромат – Специалната формула не само почиства, но и оставя приятен и дълготраен аромат. Вашият дом ще ухае на свежест и чистота дълго след почистването.
  4. Лесен за употреба – Просто нанесете препарата върху петното, оставете го да подейства за няколко минути, след което изтъркайте с мека четка и изплакнете с чиста вода. За по-големи повърхности, може да използвате препаратът в комбинация с прахосмукачка за мокро почистване.

препарат за килими

Препоръки за употреба:

  • Преди да използвате препарата, тествайте го върху малка, незабележима част от килима, за да се уверите, че няма да повреди цвета или структурата.
  • За най-добри резултати, почиствайте килимите редовно и третирайте петната възможно най-скоро след тяхната поява.

Нашият мощен препарат за килими е ключът към свежест и чистота във вашата домакинство. Подарете си свежестта и комфорта на чистия дом. Тествайте го още днес и се убедете в неговите невероятни качества!