Препарат за под

Показване на 4 резултата

Препарат за под – Защо ни е необходим

Неотменна част от всекидневното почистване и поддържане на дома, офиса или всяко друго помещение. Той е създаден с цел да осигури перфектна чистота и блясък на подовите настилки, независимо от техния вид.

Формулата им е специално разработена, за да се справя с различни замърсявания, като прах, кал, мазни петна и други упорити замърсявания, които се натрупват с времето. Препаратът е подходящ за използване върху различни видове подови настилки, включително плочки, мрамор, гранит, паркет и ламинирани подове. Неговите активни съставки не само почистват, но и дезинфекцират повърхностите, като елиминират до 99.9% от бактериите и микробите. Това го прави идеален избор за семейства с малки деца и домашни любимци, където хигиената е от първостепенно значение.

 Препаратите за под са:

  • с приятен аромат, който оставя усещане за чистота в помещението след всяко почистване.
  • лесени е за употреба – достатъчно е малко количество от продукта да се разтвори във вода, след което да се използва с моп или кърпа за под.
  • икономични и концентрирани, което означава, че малко количество от него е достатъчно за почистването на голяма площ. Това го прави не само ефективен, но и изгоден за бюджета на всяко домакинство.

Препаратът за под е незаменим помощник в поддържането на безупречна чистота и хигиена във вашия дом и офис пространство.