Обезмаслител Degreaser Plus

7.80 лв. с ДДС

Обезмаслител с бързо действие за почистване на органични замърсявания в кухни и хранително-вкусова промишленост.

Код: 17686ФОР Тегло: 0.95 kg Категория: Държава производител: Италия
I.C.E. FOR

Бърза поръчка

Описание

Течен почистващ препарат, обезмаслител, с бързо действие за почистване на органични замърсявания в кухни и хранително-вкусова промишленост. Подходящ за обезмасляване на машини за рязане,  ножове, работни инструменти, плотове, плочки, маси, дъски за рязане и съдове. Премахва петна, наслоявания и остатъци от мазнини от твърди повърхности, включително метални, като котлони и фурни. Без аромат за максимална съвместимост с хранителната среда.  Неговата висока обезмасляваща сила го прави подходящ за ежедневно почистване.  Компонентите от растителен произход и последно поколение ПАВ гарантират висока екологичност.

Инструкция за употреба: напръскайте препарат върху повърхността, която почиствате; избършете с гъба или кърпа. Изплакнете с вода, ако повърхността е в контакт с храни. За да не повредите повърхности от алуминий или леки сплави, първо направете проба. 

Състав (РЕГ.648/2004): по-малко от 5%  нейонни повърхностно активни вещества, сапун на растителна основа;  други съставки: консервант (бензисотиазолин); рН 10,5-11,5

За професионална употреба.

Опаковка: 750 мл флакон с пулверизатор

Допълнителна информация

Тегло0.95 кг

Brand

I.C.E. FOR

I.C.E. FOR