Професионална прахосмукачка HENRY 200 с ТУРБО четка

430.90 лв. с ДДС

Код: HVR200 Категория:

Описание

Прахосмукачка Хенри 200 с турбо четка: Най-добрият Ви приятел, ако сте собственик на домашен любимец.

Най-продавания модел прахосмукачка в Европа, произведена от Numatic International – Великобритания. Прахосмукачка HENRY 200

Прахосмукачка HENRY 200

Професионални прахосмукачки Numatic с допълнителна HEPA-FLO филтрираща торба и TriTex постоянен филтър (професионални прахосмукачки Хенри) улавят и задържат 99% от запрашаването, което други прахосмукачки биха върнали във въздуха. Изключително надеждни, тихи и с лесно обслужване. Окомплектовани с всички необходими накрайници за сухо почистване на твърди и меки настилки.

Окомплектовка на Хенри прахосмукачката: маркуч, кривка с клапа, две тръби, комбинирана четка, турбо четка HairoBrush, кръгла четка с косъм, плосък накрайник, триъгълен накрайник, филтър и 2 броя торби HEPA-FLO.

Уникалната четка HairoBrush на Numatic е създадена за бързо и лесно почистване на косми от килими, мокети и тапицерии. Широка е 190 мм, което я прави перфектна за почистване на стъпала. Накрайника HairoBrush използва вакуума на прахосмукачката, за да се завърти вътрешна турбо четка, която да извади от килима всякава косми – кучешки, котешки, човешки и др.

Накрайникът Henry прахосмукачката има отвор за почистване на космите събрали се по вътрешната турбо четка. Четката има процеп, през който можете да прекарате острие, с което да разрежете усуканите косми.

Професионална прахосмукачка Хенри 200 с ТУРБО четка (Henry прахосмукачка)

Професионални прахосмукачки Numatic с допълнителна HEPA-FLO филтрираща торба и TriTex постоянен филтър  улавят и задържат 99% от запрашаването, което други прахосмукачки биха върнали във въздуха. Прахосмукачките Henry 200 са изключително надеждни, тихи и с лесно обслужване. Henry прахосмукачките са надлежно окомплектовани с всички необходими накрайници за сухо почистване на твърди и меки настилки в частни домове, офиси, хотели, болници, клиники, училища, детски градини и т.н. Прахосмукачките Хенри 200 задължително се използват с допълнителна филтрираща торба.

• пластмасов контейнер на прахосмукачаката Хенри (Henry)
• ел. мотор с двустепенна турбина
• постоянен текстилен филтър
• допълнителна HEPA-FLO филтрираща торба
• пълна окомплектовка за изсмукване на прах
• комплект аксесоари ø32 mm

 Модел HVR 200 – HENRY
 Мощност  620 W
 Ниво на шум  72 bB(A)
 Захранване  230V/50Hz
 Засмукване  2300 mm/H2O
 Дебит  42 l/sec
 Вместимост  9 L
 Тегло  5,9 kg

 

 

 

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 9.00 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионална прахосмукачка HENRY 200 с ТУРБО четка“