Тел: +359 884 92 44 49 Имейл: office@cleaningdepot.net
Работно време:
Понеделник - Петък:
09:00 - 17:30
МАШИНИ, ИНСТРУМЕНТИ И ПРЕПАРАТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ В НАЛИЧНОСТ
  • Home
  • Публикации
  • Професионални прахосмукачки за почистване: Numatic (Англия) и Soteco (Италия)

Професионални прахосмукачки за почистване: Numatic (Англия) и Soteco (Италия)

Професионални прахосмукачки

Професионални прахосмукачки

Сред разнообразието от оборудване за професионално почистване в България, въпросите относно висококачествените професионални прахосмукачки и предпочитаните марки като Numatic от Англия и Soteco от Италия са от съществено значение за фирмите за почистване и крайните потребители. Ето три ключови въпроса от професионален интерес, заедно със съответните отговори:

Какво отличава прахосмукачките на Numatic и Soteco като избор за професионални почистващи фирми

Numatic и Soteco се отличават в сектора благодарение на качествените си мотори и голяма издръжливост. Numatic олицетворява британско майсторство с устойчиви дизайни и иновативни функции, предлагайки  емблематични серии прахосмукачки Henry, известни с надеждността и ефективността си. Италианското наследство на Soteco се изразява в ефективни технически решения, изчистените дизайни и новаторските технологии, предлагащи съчетание от дълговечност и функционалност.

Подходящи ли са прахосмукачките на Soteco за автомивки

Прахосмукачките на Soteco са изключително подходящи за автомивки. Благодарение на високото си качество и специални приспособления. Те разполагат с дълги маркучи и различни видове накрайници, които позволяват почистване на дори най-труднодостъпните места в автомобила. Освен това, моторите на Soteco са проектирани за натоварен режим на работа, осигурявайки дълговечност и ефективност. Те са лесни за обслужване, което ги прави идеални за интензивно използване в автомивки.

Подходящи ли са прахосмукачките на Numatic за хотели

Numatic се гордее със заслужената отлична репутация на техните прахосмукачки  в професионалното почистване на хотели. Това се дължи на високото английско качество и здравината на техните вакуум мотори. Прахосмукачките на Numatic са снабдени с допълнителна филтрираща торба и постоянен филтър, които улавят 99% от запрашаването, което други прахосмукачки биха върнали във въздуха. Това ги прави подходящи за използване в места с често и голямо струпване на хора, каквито са хотелите.

Чрез отговорите на често задаваните въпроси с фокус върху прахосмукачките на Numatic и Soteco, имаме за цел да предоставим ценни насоки на изискващата клиенти в сектора професионалното почистване.

Защо cleaningdepot.net?

Гаранция за качество

Ръководството на дружеството провежда политика на удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиентите по отношение на номенклатура, количество, срок на доставка и качество на предлаганите артикули.

Сервиз

КАМАК ЕООД разполага с добре оборудвана сервизна база и квалифициран инженерен екип. За всички закупени машини осигуряваме гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване и своевременна доставка на резервни части и консумативи.

Промоции и намаления

Пазарувайте и спестявайте възползвайки се от нашите месечни промоционални предложения.

Доставка

Доставяме в България, Румъния и Гърция. Доставка с компания Еконт.

Нашите партньори

Полезни статии

Професионални прахосмукачки

Професионални прахосмукачки за почистване: Numatic (Англия) и Soteco (Италия)

Професионални прахосмукачки Сред разнообразието от оборудване за професионално почистване в България, въпросите относно висококачествените професионални прахосмукачки и предпочитаните марки като Numatic от Англия и Soteco от Италия са от съществено значение за фирмите за почистване и крайните потребители. Ето три ключови въпроса от професионален интерес, заедно със съответните отговори: Какво отличава прахосмукачките на Numatic и […]

Вижте повече
еднодискова машина

Какво е еднодискова машина?

Еднодискова машина – какво представлява? Еднодисковите машини правят почистването на всякакви подови настилки бързо и лесно. Те са ефективни дори и при почистването на неравни повърхности с минимални усилия от страна на оператора. Една еднодискова машина може да се окомплектова с различни приставки, което ги прави изключително полезни в професионалното почистване и поддръжка на твърди […]

Вижте повече
почистващи машини

Технологиите на XXI век превръщат почистването в хайтек-индустрия – Част 2

Развитието на почистващата техника Метлата не се предава Повечето от клиентите за почистващата техника са професионалисти в индустрията. Това е логично: оборудването е скъпо, трябва да го използвате със знание и опит. Но дори и при тях процесът на почистване не е напълно механизиран: метли и парцали все още са в действие, въпреки че е […]

Вижте повече