Професионален екстрактор DELTA 300

716.00 лв. с ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Предимства на професионален екстрактор DELTA 300:

Екстрактор с казан от неръждаема стомана
● двойно изолиран ел. мотор с независима вентилация и двустепенна турбина
● Професионален екстрактор DELTA има самозасмукваща водна помпа
● стандартно окомплектовани с накрайници за пране на тапицерии и текстилни покрития
● възможност да работят и като професионални прахосмукачки с допълнителна окомплектовка
● стандартна окомплектовака на екстрактора: маркуч 2 m, кривка, метални тръби с пластмасово покритие – 2 бр.; накрайник за пране на тапицерия, накрайник за пране на меки подови настилки с приставка за измиване на твърди подови настилки, вътрешен резервоар за почистващ разтвор

Вижте други екстрактори тук!

Актуална информация за всякакви почистващи машини, аксесоари и препарати можете да видите на страницата ни във Facebook.

Екстракторите могат да се използват за измиване на твърди подови настилки с малки квадратури посредством допълнителна приставка, която се поставя на накрайника за пране на подови покрития.

Важна информация за екстракторите

Правилно окомплектован, екстракторът може да се използва само като индустриална прахосмукачка или като праховодосмукачка. С допълнителна окомплектовка от текстилен филтър и подходящи четки, екстракторът може да се използва само като прахосмукачка за вакуумиране на прах и сухи замърсявания. Екстрактотър, окомплектован с накрайник за мокро вакуумиране, може да се използва и като праховодосмукачка. А именно за събиране на количества течности от различни подови повърхности.

Екстракторът DELTA 300 е многофункционален уред за почистване. Той намира широко приложение в професионалното почистване в световен мащаб. А именно: фасилити мениджмънт, битово почистване, средствата за масов транспорт, почистване на автомобили, заведения за обществено хранене, хотели и други сгради.

Какво е екстрактор?

Общото между текстилните покрития е че се цапат. Екстрактоът е машина за почистване, която впръсква почистващ разтвор и едновременно извлича петната и замърсяванията от влакната на текстилното покритие /килим, мокет, мека мебел, седалка на автомобил/.

Поддържането на текстилните покрития в дома, офиса или автомобила е важно за осигуряванто на приятна и приветлива атмосфера. Не можем да спрем хората да замърсяват, но можем да почистим по лесен и ефективен начин използвайки екстрактор и подходящ почистващ препарат. Екстракторът може да се използва за общо поддържащо почистване или за отстраняване на петна, които изискват интензивно почистване.

Как работи екстракторът

Екстракторът впръсква работен разтвор от почистващ препарат и студена или топла вода върху покритието. Работният разтвор прониква дълбоко във влакната и разтваря замърсяванията и неутрализира мазнините и неприятните миризми. След това машината изсмуква замърсяванията и оставя повърхностите чисти и свежи.

Екстрактори с малки габаритни размери и с един вакуум мотор, като RIO и DELTA са подходящи за почистване на малки помещения, където машината може лесно да маневрира между мебели. Особенно подходящи са професионално почистване на дома, малки офиси, пране на тапицерии и матраци или за премехване на петна. Малките габаритни размери правят машините удобни за пренасяне, качване по стълби и товарене в превозни средства.

Големите екстрактори, като STORM и GS 2/62, с два вакум мотора и 3,5 bar помпа са подходящи за големи площи при продължителен и тежък работен режим.

Окомплектовка на машините (Професионален екстрактор DELTA 300)

Машините са стандартно окомплектовани с накрайник с две дюзи за изпиране на текстилни подови покрития и малък накрайник с една дюза за пране на тапицерии, матраци или мека мебел.

В професионалното почистване изключително важен е изборът на подходящ препарат. За пране с екстрактор се използват почистващи препарати с контролирано разпенване и бързо действие, които в същото време щадят компонентите на машината.  Използват се, също така, и препарати за премахване на упорити петна. Петното предварително се третира, според инструкциите на производителя на препарата, след което екстракторът се използва за изплакване и вакуумиране на замърсяването.

Екстракторът е една от основните машини в професионалното почистване. Надеждната и добре подбрана машина е от изключителна важност за успеха на всеки професионалист.

Сходен артикул: Професионален екстрактор RIO – вижте тук!

Технически характеристики на професионален екстрактор DELTA 300:

 Модел
DELTA 300
 Мощност
1x1200W max
 Помпа
48 W
 Дебит на помпата
0.8 L/min
 Налягане на помпата
2 bar
 Захранване
230V/50Hz
 Всмукателна мощност
2470 mm/H2O
 Дебит
210 m3/h
 Вместимост на              
 резервоара за препарат
11L
 Обща вместимост
32 L
 Дължина на ел. кабел 8,5 m
 Габаритни размери 380х380х650 mm
 Диаметър на аксесоарите 36 mm

Допълнителна информация

Тегло 15.2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Професионален екстрактор DELTA 300“